Start 2 regularity Trophy 2020

15/08/20:

Vandaag de rit van 150 km gereden in de klasse classic. Rikkert en Kurt hebben zich goed geamuseerd. Dit na een heel lange tijd niet meer te hebben gereden, door dit stomme corona virus. Het was een heel mooi parkoers, wat we eigenlijk niet anders verwacht hadden van de broertjes Vanoverschelde. In de voormiddag wel wat gehinderd door wandelaars en wielertoeristen, maar we hadden tijd, dus geen probleem. Het was ook de eerste grote test voor de Mini en die heeft hij heel goed doorstaan. Kurt zal nu de resultaten doorsturen en we zijn benieuwd waar we zullen eindigen. Hopelijk kan er binnenkort terug normaal gereden worden en anders kunnen Bjorn en Jens misschien nog een rit uitstippelen voor in het najaar.

Hier kun je ook nog enkele foto's bekijken .

10/08/20:

Rikkert en Kurt zullen komende Zaterdag ook een poging wagen. Tevens ook de vuurdoop voor de Mini. 

CONCEPT

Snakkend naar een roadbook en het competitiegevoel van de navigatieritten en regelmatigheidsrally's? Of jezelf voorbereiden na een lange (onvoorziene) periode van inactiviteit? Of ben je nog niet zo ervaren en wens je de discipline te ontdekken zonder directe tijdsdruk? Dan is Start2Regularity by JBREvents ongetwijfeld deze zomer de (COVID-19 proof) oplossing!

(Re)Start2Regularity by JBREvents combineert ontspanning en competitie dankzij een roadtrip in eigen land waarbij u een roadbook online kan bestellen, rijden wanneer u het wil en uw controlekaart online indient om een gooi te doen naar de (re)Start2Regularity Trophy 2020. Controlekaart indienen? U leest het goed. Het roadbook bevat heerlijke verbindingstrajecten maar ook virtuele regelmatigheidsproeven.

VIRTUELE REGELMATIGHEIDSPROEVEN?

Virtuele regelmatigheidsproeven zijn regelmatigheidsproeven waarbij u zelf de juiste rijtijd van de regelmatigheidsproef uitrekent. De exacte STARTlijn en de exacte FINISHlijn van een proef is duidelijk aangegeven in het roadbook. Je krijgt per virtuele regelmatigheidsproef een virtuele gemiddelde snelheid voorgeschoteld. Bijvoorbeeld: is je regelmatigheidsproef exact 1,00 km en bedraagt de (virtuele) gemiddelde snelheid 30 km/u, dan is het juiste antwoord van de virtuele regelmatigheidsproef 2 minuten 00 seconden. Een ideale kennismaking met regelmatigheidsproeven zonder echte tijdsdruk!


ROADBOOK & LENGTE

Het roadbook is beschikbaar in 2 varianten, om aan ieders wensen te voldoen:

ROADBOOK 'CLASSIC'
Een klassiek roadbook volgens het bol-pijl principe die haalbaar is voor iedereen. De totale lengte van de route bedraagt +/- 150 km of +/- 190 km bestaande uit 6 of 7 virtuele regelmatigheidsproeven. Het roadbook is qua lengte aanpasbaar aan uw persoonlijke voorkeur. Deelname aan de competitie is niet verplicht; je kan het volledige roadbook ook als roadtrip rijden.

ROADBOOK 'EXPERT'
Een roadbook inclusief uitdagende navigatiesystemen (geschreven nota's, pijlenrit en puntenrit met windroos). De totale lengte van de route bedraagt +/- 190 km bestaande uit 7 virtuele regelmatigheidsproeven. Het roadbook bevat een grotere variatie aan navigatiesystemen voor de bezielers van navigatie, weliswaar met een route 'in lijn' en zonder complexe opgaves.

START- EN FINISHLOCATIE

START: IBIS Styles Hotel - Kortrijk (vlot bereikbaar nabij E17 snelweg)
FINISH: geheim; zo'n 20 km ten zuiden van Kortrijk

Voor meer info ga naar de wedsite van de inrichters Website >>